WebNetwork

Eigentijds onderwijs vraagt dat iedereen overal en met elk device zijn eigen bestanden kan raadplegen en programma’s kan uitvoeren. De Unified Cloud van webNetwork brengt al deze gegevens samen binnen een slimme single-sign-on omgeving die toegankelijk is vanaf tal van devices met behoud van dezelfde user-interface.

Een van de opties is het combineren van LanSchool en webNetwork. Daarmee kunnen de eigenschappen van LanSchool nu ook over de fysieke schoolgrenzen heen getild worden.

De Unified Cloud van webNetwork…

…brengt al deze gegevens samen binnen een slimme single-sign-on omgeving die toegankelijk is vanaf tal van devices met behoud van dezelfde user-interface. Het werken wordt een stuk eenvoudiger, want overal hebt u toegang tot uw eigen toepassingen en documenten. Het device is bij deze Cloud toepassing vaak slechts een terminal.
Een van de opties is ook het combineren en LanSchool en webNetwork. Daarmee kunnen de eigenschappen van LanSchool nu ook over de fysieke schoolgrenzen heen getild worden.

Stoneware Unified Cloud

BYOD=enorme besparing

Bring Your Own Device. Bij toepassing van webNetwork zullen leerlingen/studenten hun eigen device inzetten. Voor de organisatie kan dat een enorme besparing betekenen op aanschaf/onderhoud van computers, tablets, etc.

Distance learning…

Bij het leren op afstand kunnen we verschillende vormen onderscheiden. Bij de eerste vorm worden bijv. colleges en lesmateriaal op afstand beschikbaar gesteld. De leerling pakt deze zelf in eigen tempo op. Er is meestal geen contact tussen docent en leerling.
Ook zijn er de bekende webinars. Ze zijn populair, maar helaas kan niet gezien worden hoe actief iemand bij de les betrokken is. Er is nauwelijks interactie en vaak is onduidelijk hoe de boodschap is ontvangen.

…en distance teaching

Bij Distance Teaching van Stoneware is het de docent die lesstof en materialen aanreikt. Via de schermpictogrammen op het beeldscherm van de docent kan deze volgen wie er “in de klas” aanwezig zijn. De leerlingen-op-afstand vormen voor de docent een klasje waarmee persoonlijke interactie mogelijk is. Ook als leerlingen ergens binnen het schoolgebouw aan het werk zijn, maar niet in een vast lokaal, dan is deze manier van werken ideaal!

LanSchool in de “Cloud”

U kent LanSchool als een degelijk Classroom Management System. Door LanSchool te combineren met de (webNetwork-) cloud-oplossing kan dit unieke Distance teaching model worden gerealiseerd.

Vraag informatie

Elke situatie is anders en wij denken graag met u mee. Neem HIER contact met ons op!

Het informatieblad met ook de technische gegevens vindt u HIER.