LanSchool en de techniek

LanSchool is helder van structuur en eenvoudig in het gebruik. Er is bij de gebruikers (docenten) geen diepgaande technische kennis nodig. Mensen in het onderwijs waarderen dat zeer.

Met LanSchool kunt u het gebruik van de computers beter beheersen. Het systeem is eenvoudig te installeren en te gebruiken en is buitengewoon geschikt om het computergebruik per lokaal te reguleren.

LanSchool is (al jaren) bekend als een degelijk en betrouwbaar systeem. Het is een volledig pakket. Er zijn geen verdere uitbreidingen (add-on’s) nodig om (waar gewenst) Internettoegang of bepaalde programma’s te blokkeren of juist vrij te geven, of het printen en gebruiken van usb-toepassingen te reguleren.
LanSchool blijft werken ook als leerlingen/studenten proberen om het systeem te ontregelen.
LanSchool werkt op PC’s, Macs, iPads, Chromebook, Android-tablets en Thin-clients zoals NComputing, Terminal Services en Citrix.

De docentenversie LanSchool vereist een echte computer (Windows of Mac). Als de docent een iPad wil gebruiken, dan kan dat wel, maar dan zal de docent de iPad via de Teachers Assistent pairen met de docentenversie die op dat moment op de “echte” computer draait. Op de iPad is dan een beperkt aantal functies van die docentencomputer te volgen.
Voor LanSchool is een zeer gedetailleerd overzicht van functies, mogelijkheden en technische wensen en eisen beschikbaar. Kijk op de documentatiepagina voor deze specificaties!

Wat u ook moet weten

Het is heel belangrijk dat het programma steeds wordt doorontwikkeld. Er verschijnen regelmatig nieuwe versies. Het programma is daardoor steeds helemaal “bij”.

LanSchool Teacher Menu

LanSchool Teacher Dropdown Menu

LanSchool Tablet