Demo / Offerte

LanSchool Lite

Misschien wilt u eerst kennismaken met de zeer beperkte gratis LanSchool-Lite versie. Daarmee kunt u goed nagaan of het allemaal plezierig werkt. Natuurlijk blijven er dan knoppen “grijs”, maar de look-and-feel van het programma kunt u zo goed ervaren. Denk er wel aan: binnen de Lite versie is een groot aantal functies niet beschikbaar. Om een voorbeeld te geven: de full version kan prima over een aantal VLAN’s heen kijken, maar met de Lite versie is dat helemaal niet mogelijk. Trek dus geen conclusies over de volledige versie op basis van die LanSchool-Lite versie!
De LanSchool Lite versie kunt u HIER aanvragen.

LanSchool Full Version

Wilt u de uitgebreide full-version zelf even uitproberen? Laat het ons weten, we vragen dan de volledig functionele 30 dagen versie van LanSchool voor u aan. Het enige wat u hoeft te doen is ons een korte e-mail te sturen. Als er bijzonderheden aan de orde zijn, zoeken we met u naar een oplossing.

De LanSchool Full version (30 dagen) kunt u via ons aanvragen. Stuur ons HIER een e-mail.

En na de proefperiode?

Daarna is aanschaf mogelijk. Vraag voor uw situatie de prijs even aan. Vaak is dat een dikke meevaller. Bovendien is een jaar technische ondersteuning en upgrading altijd al inbegrepen in de prijs. Na afloop daarvan kunt u deze onderhoudsperiode voor een relatief laag bedrag verlengen.

De prijsstelling is haast altijd maatwerk. Uitgangspunt is het aantal LEERLING-devices. Overleg met ons en wij sturen u een vrijblijvende offerte. Hebt u een nog lopende licentie van een ander pakket, noem ons dat in ieder geval ook even!
Voor scholen voor basis- en voortgezet onderwijs is er soms ook een voordelige locatielicentie beschikbaar.

Voor directies en besturen van groepen scholen de uitnodiging: overleg met ons over een speciale totaalprijs bij aanschaf van het pakket voor alle scholen in één keer. U maakt dan gebruik van staffel-voordeel.

Een LanSchool prijsopgaaf kunt u HIER AANVRAGEN. Beschrijf kort uw situatie of geef even een telefoonnummer. We bellen u dan.